sâmbătă, 7 mai 2011

Calendar al unei zile 2011

marti 03 mai 2011
Avand in vedere ca mi-a placut foarte mult cealalta postare a calendarului unei zile, propun sa refac itinerarul, si incepem: :)
orele:
00.00
Ma regasesc la PC, cum altfel

- Andrei doarme dus, Mia este la servici, eu descarc muzica de pe torrente caci tocmai a cazut hardul de 1,5 tera si s-a dus muzica in neantul bitilor pierduti. Noroc cu backup-ul fotografiilor *56 de mii si al documentelor de pe hardul extern.
... Scorpions, Queen, Rod Stewart, Chris Rea, Pasarea Colibrii, Tudor Gheorghe 18 albume, colectia jurnalul national 38 de albume, soundtrack Amelie, etc .. nu mai face fata microtorentul si ii fac resetari pentru mai multa descarcare ...
00.40
Ascult muzica, rasfoiesc blogul unui prieten al unei prietene, in incercarea de a-mi face o imagine a personajului. Astfel ajung sa imi revad vechiul blog si, de asemenea, articolul Calendar al unei zile. Decid asternerea unei noi zile. A fost destul de amuzanta. Sunt sigur ca si asta va fi data dracului ;))
00.58
Este minutul prezent, Ace of Bace - Don't turn around si asa si fac 
Ma gandesc ca mai am un material de facut pentru maine si sigur maine nu va fi timp de serviciul plan si de Gabi dar cred ca am sa il rezolv acum.
01.46
Am terminat demult documentul de modificat, apoi m-am apucat sa triez fotografiile din aparat caci din ianuarie nu ajunsesem sa le mai descarc. Dezavantajul memoriilor mari. :)
* 840 de cadre, putin pentru o luna a 5-cea din an, foarte putin. De vina este timpul putin fata de anii precedenti.
* 6700 aveam in aprilie 2010 deci acest capitol este intradevar cam lasat deoparte
02.30
Gata! punct s-a dus prima parte a dimineatii, am mai facut ceva sport inainte de somn. Pana la 06.45 am mai bine de 4 ore de somn :P
Ajung cred...
Noapte buna! Z.Z.Z.z.z.z.z.... somn
07.05
M-am trezit cu greu, da asta e. Am trecut pe la baita, nu m-am barbierit ca nu era cazul. Am impachetat toate materialele pentru servici, la 07.25 a aparut si Ana sa stea cu Anrei pana vine Mia de la servici. Andrei executa somnic :D.
08.05
Ajung la servici, iau camera foto de la fizica - chimie pentru a recupera inregistrarile video de la botezul lui Paul, care au fost salvate initial pe HDD - ul ce tocmai a cazut sambata.
Predau si dosarul de acte contabile pe MaST Monicai de la contabilitate.
08.20
Ajung la birou. Cafeaua e pusa la preparat si apa curge prin filtru fara sa treaca prin cafea! ;)) Dl Petrica a omis sa inchida aparatul asa ca o va lua de la capat.
08.25
Studiez legislatia pentru site. Nu a mai fost actualizata de ceva vreme, din lipsa de timp, intre timp savurez un pahar de pepsi.
Dl Petrica solicita lamuriri pentru editare tabele in word apoi...
iar la studiu
09.28
De 40 de minute lucrez la Codul Muncii in forma actualizata pentru a o posta pe site-ul serviciului juridic.
In urma cu 10 minute mi-a venit confirmarea de renuntare a achizitiei HDD-ului de 500 Gb extern de la PC Garage, asa ca in secunda doi am dat comanda pe DC-Shop, unde acelasi produs l-am regasit cu 35 lei mai ieftin in aceleasi conditii de garantie. Mai exact 195 lei
Deci am facut o treaba buna.
10.08
telefonul suna in medie de 10 ori pe ora cu lamuriri privind dosarele incarcate pe FTP ieri si cererile de chemare in judecata depuse la casuta. Am finalizat Legea 53/2003 si am postat-o pe site in forma finala specifica ISJ Iasi.
10.24
Am postat pe site si 3 modele de intampinare in dosar 2870/99/2010 ; 4620/99/2011 ; 4635/99/2011 *total 90 de unitati
10.30
Pun o cescuta de cafea si ma apuc de luat legatura cu 10 unitati scolare pentru a le trimite documentatia necesara in noile dosare cu reincadrare personal 2010 / 2011
11.16
Nimic din ce am propus ora anterioara nu am facut. A aparut dl Mihai am rezolvat ultimele detalii pentru dosarele de maine. Am completat anumite dosare si am dat cateva telefoane la 3 unitati pentru solictare documentatii. Momentan verific dosare pe Portalul Instantelor de judecata.
13.26
Pentru un dosar am rascolit vreo 120 de dosare, ocazie cu care peste 60 din acestea le-am si trecut la arhiva. Dosarul este in continuare de negasit. Keep searching. Termenul dosarului maine. 1289/99/2011. :)
14.21
Am mai rezolvat 3 unitati din cele 10. ...
14.50
S-au mai dus 5 unitati, deci ma apropii de final. Am vorbit cu Irina si urmeaza sa ne inatalnim la ora 3 in centru. Este foarte entuziasmata de Marius, un tip pe care l-a cunoscut in urma cu o saptamana :P, asa ca ziua de munca s-a incheiat.
15.05
Irina apare cu bubruza rosie si mergem spre Ciric. Golden Stone - comandam cate un ceai si stam la vorbe. Ea imi spune cum a trecut ultima ei saptamana, eu incerc sa imi dau seama cam unde se afla si cam ce este de acel baiat Marius de care mi-a tot vorbit in ultimele zile.
.....
16.05
Telefonul suna ...  si suna ... Florin suna a 3 oara, cu chef de a merge acasa dupa ce tocmai a iesit la ore, asa ca ii raspund :) Fiind muzica in fundal ii spun ca sunt prin Mall Moldova la cumparaturi, ca doar nu era sa ii spun ca sunt cu Irina. :)
16.30
Am terminat ceaiul, intalnirea noastra se apropie de sfarsit, asa ca mergem spre masina, discutand in continuare despre una despre alta
16.40
Ne luam ramas bun, astfel ca fiecare isi vede de drumul sau.
16.50
Eu ajung acasa, Mia, inca obosita, este in pat dupa 7 ore de somn de dupa tura de noapte.
Avand in vedere ca ne-am propus sa mergem la cumparaturi, mancam ceva si pornim spre Kaufland. Pe drum am discutat despre Irina, de buna ei dispozitie din ultima vreme si despre ce am mai discutat cu ea la intalnirea de la ceai. Am mers lejer asa ca... sa facut ora
18.00 aproximativ
Cheltuim aproape 3 milioane, luam de toate, da a dracu numa de mancare nu prea, desigur totul necesar. Pentru intoarcere luam un TAXI. Debarcam si debarasam cumparaturile acasa apoi mergem dupa Andrei la mama Miei.
19.00
Am ajuns. Mancam ceva, caci ca asa se nimerste, apoi mai stam la discutii. Pe la 20 pornim spre casa toti trei.
20.00
Prin casa timpul zboara. Mai in fata pc-ului, mai o descarcare de torente. Harjoneala cu Andrei. :) Mia la laptopul ei si se face
21.30
Fac de mancare lui Andrei si stam la masa.
22.30
Andrei trece la somn.
23.00
Ma pregatesc sa salvez filmul de la botezul lui Paul, pe care le-am pierdut cu 2-3 zile in urma din PC, Desigur sunt sterse sin din camera video, insa mizez pe programele de recuperare.
Intre timp Mircea Badea da din gura .. si da din gura, iar eu testez program dupa program.
Intr-un final reusesc sa recuperez fimul principal de la botez, cu minore intreruperi in 2-3 locuri da nu mai conteaza. Bine ca este. Si fotografiile sau salvat complet deci e bine.
24.00
S-a mai dus o zi din viata mea. Andrei doarme dus, Mia savureaza vreo banda desenata, iar eu scriu aceste randuri, in speranta ca le voi citi candva, asa cum s-a intamplat cu ziua din 2009.
Noapte buna Adrian!
La revedere 3 mai 2011, deja este 4 mai ...





















Niciun comentariu: